pro

 

rent

inchirieri masini Bucuresti

rezervare
telefonica

ProRent
inchirieri masini
Toate
clasa mini
clasa economic
clasa intermediar
clasa familie
clasa standard +
clasa van


POS Mobil
plata cu cardul
la livrare

Oferte speciale

promo car

Pret special Skoda Octavia Trend II in ianuarie si februarie intre 10 si 21 zile !


travel for business

Preturi speciale la Dodge Nitro (70Euro/zi peste 14 zile),Dodge Advenger (35 Euro/zi peste 14 zile)


long time

Pentru perioade mai lungi, suna-ne si iti vom face un pret special !!!


clienti fideli

Daca ai mai inchiriat de la noi sau ai pliantul nostru, beneficiezi de 5% discount !!!

Clientul este rugat sa citeasca si sa confirme acceptarea Contractului de inchirieri masini. Acesta trebuie sa indeplineasca toate conditiile stipulate mai jos. Compania isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea autovehiculului.Rezervarea si inchirierea masinilor nu se poate face decat cu acceptarea termenilor si conditiilor din contractul de inchirieri masini.

1.CONDITII GENERALE PENTRU INCHIRIERI AUTO

Acest Contract de inchiriere masini confera posibilitatea parcurgerii unui numar nelimitat de kilometri, fara garantie (daca se opteaza pentru aceasta varianta) si al doilea sofer-gratis !!

Definirea termenilor:
Client - se refera la soferul mentionat in contract
Compania - se refera la Arco Expert
Autovehicul - se refera la vehiculul ce a fost incredintat clientului pe o anumita perioada de timp
Avariere - orice stricaciuni ale vehiculului, inclusiv cele ale geamurilor, oglinzilor, farurilor, stopurilor, sau ale tapiteriei

1.1.Este interzisa folosirea autovehicului :

  • pentru activitati de taximetrie sau pentru participarea la curse
  • pentru a impinge sau tracta orice alt vehicul
  • de catre orice persoana aflata sub influenta alcoolului sau drogurilor
  • pentru operatiuni ilegale sau transportul de bunuri ce depasesc sarcina maxima admisa indicata in actele de inregistrare in circulatie

1.2.Autovehiculul inchiriat va putea fi condus doar de catre persoanele desemnate prin prezentul contract de inchiriere masini. Aceste persoane trebuie sa aiba varsta peste 21 ani si sa aiba permis de conducere valid, emis de cel putin 1 an.

1.3.Autovehiculul inchiriat inchiriat nu poate parasi teritoriul Romaniei decat cu acordul scris al Companiei.

1.4.Autovehiculul inchiriat nu  poate fi folosit ca suport publicitar. Nu poate fi inscriptionat, decorat etc (nu i se va modifica aspectul)

1.5.Clientul se obliga sa pastreze vehiculul inchis si in conditii de siguranta in momentele in care nu il utilizeaza, pastrand asupra sa actele acestuia, care nu vor fi lasate in nici un caz in interiorul vehiculului. De asemenea Clientul se obliga sa puna in functiune mecanismele antifurt de fiecare data cand va parasi vehiculul dupa ce l-a parcat.

1.6.Weekend-De Vineri ora 17.00 pana Luni,ora 9.00.

Orice reclamatie referitoare la starea vehiculului trebuie facuta la livrarea acestuia. 
Recomandam atentie la anumite manevre ( ex.mersul cu spatele,parcari laterale,etc)precum si la indicatoare tip tuneluri,poduri,cale ferata !!!

2.PERIOADA MINIMA DE INCHIRIERE

O zi - 24 de ore. Timpul de inchiriere incepe si se termina conform cu data si ora stabilite in contractul de inchiriere masini agreat de ambele parti. In caz de intarzieri anuntate, de pana la o ora, nu se percep tarife suplimentare, dar la intarzieri de peste o ora se percepe un tarif suplimentar stabilit in contract.

3.PREDAREA / RECEPTIA VEHICULUI  

3.1.Livrarea si restituirea autoturismului se vor face la locul, data si ora indicata de Client si mentionate in contract fara costuri suplimentare, pe raza orasului Bucuresti intre orele de program 08.00-21.00.Intre orele 21.00 si 8.00 se percepe o taxa de suplimentara de 10 Euro.
Cantitatea de combustibil din rezervor cu care este livrata masina va fi indicata in anexa 1 si de asemenea si cea de la restituire.

3.2.Un document atasat (anexa 1) descrie starea vehicolului in momentul preluarii.Orice alta avariere constatata trebuie mentionata pe acest document.Vehicolul trebuie returnat in conformitate cu cele mentionate in anexa 1.Din pacate orice reclamatie ulterioara nu poate fi luata in considerare.

3.3.Clientul isi asuma obligatia de a returna autovehiculul in aceleasi conditii in care a fost preluata(curata, cu rezervorul plin cu aceeasi cantitate de benzina), impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele aferente, la data si locul stabilite in contract. Dupa o intarziere mai mare de 3 ore neanuntata se considera ca autovehiculul a fost furat.

4.AMENZI DE CIRCULATIE

Toate amenzile de circulatie rezultate din nerespectarea de catre Client a legilor romane in vigoare vor fi suportate de catre acesta,inclusiv amenzile sosite ulterior (ex.radar,parcare,etc).

5.GARANTIA

5.1.GARANTIE-Se solicita o garantie de 200-800 Euro  in contul posibilelor reparatii necesare in cazul deteriorarii vehiculului, garantie ce va fi returnata in cazul predarii acestuia in buna stare si cu rezervorul plin cu aceeasi cantitate de combustibil cu care a fost livrat autovehiculul;
Garantia va fi folosita pentru penalizarea Clientului pentru avarierea autovehicolului la exterior sau interior,fiind direct proportionala cu avarierea produsa. De asemenea se percep 250 EUR pentru pierderea cheii de contact a masinii, 250 EUR pierderea actelor masinii,1,5 Euro/l completarea cu combustibil pana la cantitatea initiala,15 euro masina murdara.
Garantia va fi returnata in conditiile in care autovehiculul a fost returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele.
Se solicita garantie 200 EUR in cazul inchirierii masinii cu sistem GPS.Pierderea sau distrugerea sistemului GPS Navigatie va determina pierderea garantiei.

6.PLATA 

Tarifele pentru inchirieri masini sunt afisate in euro ,inclusiv TVA si asigurari catre terti.Va fi facuta in RON la cursul de schimb furnizat de Banca National a Romaniei (www.bnr.ro) +2%. Plata cu cardul este acceptata la cursul de schimb furnizat de Banca Nationala a Romaniei +5%. Exista POS mobil, cu ajutorul caruia se poate face plata cu cardul la preluarea masinii.carduri acceptate MasterCard si Visa.

7.COMBUSTIBIL 

Autoturismul se va preda cu aceeasi cantitate de combustibil in rezervor cu care a fost receptionat, conform anexa 1. Daca sunt mai putini litri de combustibil in rezervor, se vor percepe 1,5 Euro/l pentru completarea cu combustibil pana la cantitatea initiala.

8.ASIGURARE 

8.1. Compania are asigurare full CASCO pentru autovehiculele inchiriate. Clientul si insotitorii acestuia beneficiaza de asigurare de persoane pentru accidente; aceasta este inclusa in tariful autovehiculului inchiriat.

8.2.Clientul este responsabil si este de acord sa plateasca toate cheltuielile si valoarea pagubelor pentru:
a) exploatarea improprie a autovehiculului inchiriat, precum si a pagubelor produse asupra motorului, a cutiei de viteze sau diferentialului ca urmare a scaderii nivelului uleiului sau a supraincalzirii;
b) pagubele produse asupra anvelopelor sau camerelor prin taierea, inteparea sau explozia acestora;
c) pagubele produse datorita suprasolicitarii componentelor instalatiei electrice;
d) pagubelor de orice fel produse asupra autovehiculului inchiriat ca o consecinta a conducerii pe drumuri inundate;
e) pagubelor produse asupra oricaror subsisteme sau componente ale masinii ca o consecinta a nerespectarii regulilor de circulatie si a regulilor privind siguranta traficului, precum si a regulilor referitoare la transportul bagajelor si al aranjarii acestora in timpul transportului;
f) pagubelor produse banchetelor, mochetei, tapiteriei sau altor elemente interioare ale masinii;
g) pagubelor produse masinii ca o consecinta a folosirii acesteia in curse, intreceri sau antrenamente;
h) pagubelor produse asupra masinii daca:
- accidentul a fost produs din culpa;
- accidentul a fost produs in urma conducerii sub influenta alcoolului, medicamentelor, somniferelor, sau a altor substante care pot afecta capacitatea de concentrare a soferului si a capacitatii de a conduce, precum si in timpulsavarsirii altor delicte privind circulatia pe drumurile publice, desi aceste fapte nu s-au produs pe drumurile publice sau in timpul comiterii altei incalcari ale legii;
- accidentul s-a produs, iar autorul incearca sa se eschiveze;
- furt sau tentativa de furt, neconfirmate de Politie sau daca Politia nu a primit nici o plangere asupra spargerii sau a tentativei de spargere; daca persoane din familia Clientului sunt implicate in furtul sau pregatirea tentativei de furt sau, in cazul persoanelor juridice, a persoanei delegate.
Atentie, impactul pe plafon nu este asigurat CASCO.

9.COMPENSARI

Compania nu poate fi responsabil pentru accidentele produse de Client sau de insotitorii acestuia, care pot afecta functionarea masinii, precum si pentru pierderea obiectelor din interiorul acesteia.

10.ACCIDENTE, PAGUBE, FURT

10.1.Clientul este de acord sa apere interesele Companiei si ale companiei de asigurari in caz de accident, furt sau distrugeri prin:
a) obtinerea numelor si adreselor martorilor oculari si a partii implicate;
b) sa nu abandoneze autovehiculul inchiriat fara a fi pazit;
c) anuntarea telefonica a Companiei, in maximum 3 ore de la producerea oricarui incident;

10.2.Documentele ce trebuie obtinute in caz de accidente, pagube sau furt

Urmatoarele documente trebuie obtinute de la Circa de Politie, imediat dupa accident sau furt, iar in acestea trebuie mentionat:
1. Raportul politie / anexa 2: semnat de ofiterul care l-a intocmit si stampilat; se va consemna OBLIGATORIU, in caz de accident, daca autovehiculul a fost condus sau nu sub influenta alcoolului;
2. Autorizatia de reparare cu semnatura ofiterului care a scris-o si stampila Sectiei de Politie.
In cazul neprezentarii documentelor mentionate anterior sau al incalcarii legilor romane, a Codului Rutier sau a conditiilor Contractului de inchiriere, Clientul este responsabil pentru toate pagubele, costurile sau pierderile cauzate Companiei

11.VALABILITATEA

Contractul este valabil pe toata perioada inchirierii,consecintele actiunilor Clientului si obligatiile acestuia rezultate din nerespectarea clauzelor putand depasi perioada de inchiriere.Orice modificare a Contractului nu se poate efectua decat cu acordul scris al partilor.

12.JURISDICTIA

Orice litigiu ce apare in derularea prezentului contract de inchirieri masini este supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti. Partile convin ca prezentul contract sa constituie TITLU EXECUTORIU pentru incasarea sumelor restante urmand a se proceda la executarea silita fara somatie.

Arco Expert-rent a car va doreste drum bun!

Km nelimitati, TVA inclus !
Livrarea si preluarea gratuite in Bucuresti
Clientul poate negocia pretul de inchiriere pentru perioade mai lungi sau pentru mai multe masini.

inchirieri-masini-bucuresti | la aeroport | oferte speciale | harta / util | conditii | contact | © Copyright ArcoExpert Romania